Inschrijven

Inschrijven voor een cursus kan via ons inschrijfformulier.

Ondervindt u problemen bij het verzenden van dit formulier? Stuur dan een e-mail met de benodigde informatie naar info@bijzonderstrafrechtacademie.nl.

Inschrijven voor cursussen kan in principe tot en met de dag voorafgaand aan de cursus. Enkel indien uitdrukkelijk bij een cursus staat vermeld dat de inschrijving is gesloten, is aanmelden niet langer mogelijk. In alle andere gevallen kunt u zich nog inschrijven voor de desbetreffende cursus.

 

Geen bevestiging ontvangen

Heeft u zich ingeschreven voor een cursus, maar geen bevestiging ontvangen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij bevestigen uw inschrijving binnen vijf werkdagen. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen, dan is er wellicht iets misgegaan met uw inschrijving.

 

Facturatie

Na aanmelding voor een van onze cursussen ontvangt u binnen vijf werkdagen een bevestiging per e-mail. Bij deze e-mail kunt u tevens de factuur aantreffen. Deze dient binnen 30 dagen te worden voldaan.

 

Prijzen

Alle prijzen op onze website staan vermeld exclusief 21% BTW.

 

Certificaten

Deelnemers ontvangen na afloop van iedere cursus een bewijs van deelname. Deze bewijzen worden binnen 3 weken na afloop van de cursus per e-mail aan de deelnemers toegezonden via het bij ons bekende e-mailadres. Let op: de bewijzen worden pas verzonden indien de factuur ook is voldaan. 

 

Cursusmateriaal

Het cursusmateriaal dat door de docent(en) voor u is samengesteld, wordt voorafgaand aan de cursus digitaal verstrekt. Indien u een hard copy van de syllabus wenst te ontvangen, dan kunt u hier via ons contactformulier om verzoeken. 

 

Verhinderd

Indien u tot een maand voor aanvang van een van onze cursussen annuleert, dan betaalt u EUR 75,- aan administratiekosten.

Bij annulering binnen een maand voor aanvang van de cursus wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht.

Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

 

Cursuslocatie

Onze cursussen worden georganiseerd op verschillende locaties. Per cursus wordt onder ‘Praktische informatie’ de locatie van de betreffende cursus vermeld. Let op: de locatie van een cursus kan tot twee weken tevoren worden gewijzigd.

 

Inhouse cursus

De meeste van onze cursussen kunnen ook bij u inhouse gegeven worden. Klik hier voor meer informatie.

 

Heeft u een vraag die hierboven niet is behandeld? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier