De jarenlange ervaring die wij hebben in het ontwikkelen van hoogwaardige, praktijkgerichte cursussen zetten wij graag in voor specifieke wensen van organisaties en bedrijven. 

Voor advies op maat bespreekt een van onze consultants persoonlijk wat de doelstellingen zijn, zodat wij een passend antwoord kunnen geven op de vragen die er spelen. Onze docenten helpen u antwoorden te vinden op vragen die binnen uw organisatie leven. Het is ook mogelijk een bestaande cursus inhouse te verzorgen. Uiteraard is de aanvraag van een offerte geheel vrijblijvend.  

Zowel de inhoud van de cursus, het niveau (van basis tot verdiepend), het programma, de sprekers alsmede de locatie worden in onderling overleg bepaald. 

BijzonderStrafrecht.nl Academie verzorgt maatwerk voor onder andere:

  • Overheidsinstanties

  • Banken

  • Verzekeringsmaatschappijen

  • Advocatenkantoren

Voordelen

De voordelen van een inhouse cursus: 

  1. Lagere kosten per deelnemer

  2. Afstemming op uw wensen en behoeften;

  3. Antwoorden op vragen die binnen uw organisatie leven;

  4. Afstemming op het niveau van de deelnemers;

  5. Besparing van reistijd;

  6. Wij organiseren de cursus zo dat u er geen omkijken naar hebt.

Deelnemers aan een inhouse cursus ontvangen, net als deelnemers aan onze 'open inschrijving cursussen', een bewijs van deelname.
 

Kosten

De prijs is afhankelijk van de aard en omvang van de cursus. BijzonderStrafrecht.nl Academie brengt op uw verzoek graag, geheel vrijblijvend, een offerte uit.
 

Interesse?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een inhouse cursus en/of meer informatie wensen te ontvangen over de mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.